Цялостната реконструкция на жилищна и производствена сграда паметник на културата с адрес Бул. „Стефан Стамболов” №26.

Проекта включва събаряне на основната сграда, запазване и укрепване на оригиналната фасада от към улицата. Зад нея се изгражда изцяло нова монолитна, стоманобетоона конструкция.

Цялостен проект за реконструкция на Хотел “Света София

Реализираният проект за цялостна реконструкция на четиризвезден хотел “Света София” се намира на една от най-известните търговски улици, ул. „Пиротска“ 18.

Цялостната реконструкция започва със събаряне на основната сграда, запазване и укрепване на оригиналната фасада с архитектурен стил от края на XIX век. Зад нея се изгражда изцяло нова монолитна, стоманобетоона конструкция.

Офис сграда „Батенберг“ на ул. „Княз Ал. Батенберг“ №4

Отличена за сграда на годината в категорията „Обществени сгради с бизнес предназначение“. Инвеститор е „Белвю пропърти мениджмънт“, а изпълнител – „Главболгарстрой“. Архитектурният проект е дело на „Омега архитектс“ на архитектите Константин Антонов и Иван Битраков.

Цялостно реконструираната сграда е на шест етажа с панорамен покрив.

Конструктивният прокт за нейната реконструкция включва разрушаване на старата сграда укрепвайки и запазвайки оригиналната фасада. На нейно място се изгражда на нова, монолитна, стоманобетонна конструкция зад оригиналната фасада. Предизвикателство представлява скрито конструктивно обединяване на нова и съществуваща конструкция.